Team

Als team hebben we een brede set aan ervaringen en achtergronden. In regisseren, proces- en teambegeleiding, research, data analyse, HR, strategie en advisering. Dat maakt dat we elkaar goed kunnen aanvullen om complexe vraagstukken in organisaties te begrijpen en te begeleiden. We zijn hele verschillende types - maar delen een duidelijke purpose:  mensen in organisaties verbinden rondom betekenis. 


MICHEL JANSSEN

Mijn persoonlijke purpose draait om het creëren van inzicht en uitzicht voor organisaties. Inzicht in wat ze willen en kunnen brengen aan de wereld, en uitzicht op de stappen om daar te komen.  Samen aan de slag op basis van idealisme en pragmatisme,  gevoel en cijfers, strategie en stap-voor-stap dingen verbeteren. 

 

michel@purposeconnection.nl

Contact Michel: 0622606963

of check LinkedIn

 

STEVEN TWIGGE

Mijn purpose wordt bepaald door een oneindige nieuwsgierigheid om de wereld om mij heen te begrijpen. Ik zie de wereld als een grote puzzel en zoek constant naar nieuwe verbindingen tussen de stukjes. In die zoektocht raak ik geïnspireerd wanneer ik met anderen op avontuur kan om zaken betekenisvol op te lossen. 

 

steven@purposeconnection.nl

Contact Steven: 0619160699

of check LinkedIn