Team

Als team hebben we een brede set aan ervaringen en achtergronden. In regisseren, proces- en teambegeleiding, research, data analyse, HR, strategie en advisering. Dat maakt dat we elkaar goed kunnen aanvullen om complexe vraagstukken in organisaties te begrijpen en te begeleiden. We zijn hele verschillende types - maar delen een duidelijke purpose:  mensen in organisaties verbinden rondom betekenis. 


MICHEL JANSSEN

Mijn persoonlijke purpose draait om het creëren van inzicht en uitzicht voor organisaties. Inzicht in wat ze willen en kunnen brengen aan de wereld, en uitzicht op de stappen om daar te komen.  Samen aan de slag op basis van idealisme en pragmatisme,  gevoel en cijfers, strategie en stap-voor-stap dingen verbeteren. 

 

michel@purposeconnection.nl

Contact Michel: 0622606963

of check LinkedIn

 

STEVEN TWIGGE

Mijn purpose wordt bepaald door een oneindige nieuwsgierigheid om de wereld om mij heen te begrijpen. Ik zie de wereld als een grote puzzel en zoek constant naar nieuwe verbindingen tussen de stukjes. In die zoektocht raak ik geïnspireerd wanneer ik met anderen op avontuur kan om zaken betekenisvol op te lossen. 

 

steven@purposeconnection.nl

Contact Steven: 0619160699

of check LinkedIn

 


RON VAN GILS

is identiteitsmarketeer en designer. Hij noemt zichzelf Business Creative om binnen organisaties de vrije rol te kunnen pakken. Zo werkt hij als sidekick naast leiders van organisaties, met wie hij snel tot de kern van de zaak komt. Zijn stijl is holistisch, inspirerend en uitdagend.

 

Zijn rol is die van de vernieuwer, met expertise op creativiteit en organisatie-verhalen. Zijn focus op betekenisgeving: “Dat is waarom mensen van je kopen en bij je willen werken”. Je komt hem vooral tegen bij verandertrajecten of herpositioneringen. Waar hij teams en professionals binnen de gestelde kaders anders leert denken en doen. Als designer is hij in staat de toekomst van organisaties te visualiseren. Dat helpt bij het inzetten van de vernieuwing. 

 

mail@ronvangils.nl

Contact Ron: 0653166882

of check LinkedIn

 

JAN-PETER BOGERS

is adviseur, spreker en trainer, al noemt hij zichzelf liever professioneel bemoeial. Hij neemt graag een kijkje voor en achter de schermen van organisaties. Waarom doen ze wat ze doen? Hebben ze visie, focus en daadkracht? Hij begeleidt organisaties, teams en projecten bij het komen tot visie en vervolgens bij het vertalen van die visie in actie. Soms door een inspirerende en interactieve lezing, soms door trainingen en workshops en soms door een uitgebreid begeleidingstraject.

 

Hij wil organisaties en professionals laten ontdekken dat het vaak niet zo ingewikkeld is als we allemaal denken. Hierover schreef hij het boek Versimpelen - projecten realiseren zonder gedoe, dat in 2014 werd genomineerd voor Managementboek van het Jaar.

 

mail@janpeterbogers.nl

Contact Jan-Peter: 0627254813

of check LinkedIn