Wij zijn Purpose Connection

Wij, Ron van Es, Michel Janssen, Ellen Ter Beek en Steven Twigge willen eraan bijdragen dat mensen zich rondom betekenis verbinden in organisaties. Dat ze samen werken aan een hoger doel dat zowel voor henzelf, de mensen om hen heen als de maatschappij van belang is. We noemen dat Purpose Connection; geen doorsnee consultancy bureau dat organisaties vertelt waar ze moeten veranderen, maar een club betrokken mensen die met een eigen methodiek organisaties en medewerkers aan de slag helpt om vanuit een heldere purpose te (kunnen) werken. Om medewerkers in hun werk te laten groeien. Om de rol van de organisatie in de samenleving te duiden.

 

We zijn begonnen! En we gaan graag verder met organisaties die hun purpose willen verkennen. Met veel inspiratie. Met ontdekken. Met activering, hoe dan? en met het inbedden van purpose als dagelijks beleid. 

Ron van es

Mijn Purpose is om samen met mensen binnen organisaties na te denken over hun persoonlijke betekenis. Om met leiders in organisaties te spreken en samen te ervaren wat die persoonlijke betrokkenheid te maken heeft in relatie tot hun medewerkers. Om samen met bestuurders van organisaties te bepalen hoe ver de betekenis van de organisatie reikt in de samenleving. 

 

 

 

ron@purposeconnection.nl

Contact Ron: 0630142428

of check LinkedIn

 

Michel Janssen

Ik geloof dat iedereen en elke organisatie het vermogen heeft om door gedeeld inzicht en samenwerking boven zichzelf uit te stijgen. Daar wil ik, mede vanuit mijn achtergrond in verandermanagement en strategische advisering, graag een flinke dosis analyse, empathie, lol, structuur en energie aan bijdragen. Samen kunnen we bergen verzetten - en beter voor elkaar, onze klanten en onze omgeving zorgen.

 

 

michel@purposeconnection.nl

Contact Michel: 0622606963

of check LinkedIn

Ellen Ter Beek

Mijn Purpose is om mensen te motiveren vanuit een ander perspectief naar de wereld en hun dagelijks leven te kijken.

Als creatief strateeg en beeldend kunstenaar wil ik anderen inspireren andere denkrichtingen in te slaan zodat kansen en nieuwe wegen voor iedereen toegankelijk en mogelijk zijn. Samen kijken naar wat (ook alweer) de bedoeling is, voorbij het construct dat er soms omheen gebouwd is. 

 

ellen@purposeconnection.nl

Contact Ellen: 0615062816

of check LinkedIn

Steven Twigge

Mijn Purpose wordt bepaald door een oneindige nieuwsgierigheid om de wereld om mij heen te begrijpen. Ik zie de wereld als een grote puzzel en zoek constant naar nieuwe verbindingen tussen de stukjes. In die zoektocht raak ik geïnspireerd wanneer ik met anderen op avontuur kan om zaken op te lossen. Er valt altijd iets los te maken op persoonlijk vlak, om je heen of zelfs om een deukje in het universum te creëren.

 

steven@purposeconnection.nl

Contact Steven: 0619160699

of check LinkedIn