Wij zijn Purpose Connection

Het hebben van een Purpose alleen is niet genoeg. De heidag met het MT en het marketingbureau dat de Purpose smoel geeft, zijn niet genoeg. Purpose moet in de haarvaten van de organisatie zitten. Voelbaar, tastbaar en merkbaar zijn in alle uitingen en in ieder contact onderling en met klanten. Dat betekent dat je moet weten hoe je ervoor staat, in welke mate jouw organisatie “walks the talk”. Zoals Simon Caulkin van de Financial Times aangeeft:

 

 

“ON ITS OWN, PURPOSE IS NOTHING MORE THAN AN ASPIRATION. IT IS ITS SIDEKICKS — MEASURES AND METHODS — THAT MAKE PURPOSE TANGIBLE AND KEEP MANAGERS ON THE STRAIGHT AND NARROW.”

 

En met deze gedachte zijn wij Purpose Connection gestart. Niet om dagen met MT’s op de hei te zitten en mooie doelen te bedenken, maar om handen en voeten te geven aan Purpose. Dat doen we door een scherpe diagnose te stellen (in welke mate ‘leeft’ een organisatie haar Purpose?), de dialoog hierover in de organisatie aan te wakkeren en door management en medewerkers uit te dagen en te helpen verantwoordelijkheid te nemen voor de uitvoering van de benodigde acties.

 

Zodat we samen werken aan de dingen die echt belangrijk zijn in het leven. 

Ron van es

Mijn Purpose is om samen met mensen binnen organisaties na te denken over hun persoonlijke betekenis. Om met leiders in organisaties te spreken en samen te ervaren wat die persoonlijke betrokkenheid te maken heeft in relatie tot hun medewerkers. Om samen met bestuurders van organisaties te bepalen hoe ver de betekenis van de organisatie reikt in de samenleving. 

 

 

 

ron@purposeconnection.nl

Contact Ron: 0630142428

of check LinkedIn

 

Michel Janssen

Ik geloof dat iedereen en elke organisatie het vermogen heeft om door gedeeld inzicht en samenwerking boven zichzelf uit te stijgen. Daar wil ik, mede vanuit mijn achtergrond in verandermanagement en strategische advisering, graag een flinke dosis analyse, empathie, lol, structuur en energie aan bijdragen. Samen kunnen we bergen verzetten - en beter voor elkaar, onze klanten en onze omgeving zorgen.

 

 

michel@purposeconnection.nl

Contact Michel: 0622606963

of check LinkedIn

Ellen Ter Beek

Mijn Purpose is om mensen te motiveren vanuit een ander perspectief naar de wereld en hun dagelijks leven te kijken.

Als creatief strateeg en beeldend kunstenaar wil ik anderen inspireren andere denkrichtingen in te slaan zodat kansen en nieuwe wegen voor iedereen toegankelijk en mogelijk zijn. Samen kijken naar wat (ook alweer) de bedoeling is, voorbij het construct dat er soms omheen gebouwd is. 

 

ellen@purposeconnection.nl

Contact Ellen: 0615062816

of check LinkedIn

Steven Twigge

Mijn Purpose wordt bepaald door een oneindige nieuwsgierigheid om de wereld om mij heen te begrijpen. Ik zie de wereld als een grote puzzel en zoek constant naar nieuwe verbindingen tussen de stukjes. In die zoektocht raak ik geïnspireerd wanneer ik met anderen op avontuur kan om zaken op te lossen. Er valt altijd iets los te maken op persoonlijk vlak, om je heen of zelfs om een deukje in het universum te creëren.

 

steven@purposeconnection.nl

Contact Steven: 0619160699

of check LinkedIn